Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve çalışmaaretler kullanılır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere için değemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı; in sağlamlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra müdafaa eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz elleme uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü çabucak kapının rahat açılması midein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya meseleleri sayesinde baplar hüsran görmez.

Yangın kapısı, yangına peklik derecesine demetlı olarak 30 ila 120 an arasında değkonuebilen önceden belirlenmiş bir müddet boyunca yangın ve tütünın geçişine direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı düzenıdır. Bu kapılar çelik yahut masif ilenmeşap üzere malzemelerden mimarilır ve faziletli sıcaklıklara sunulan kaldığında degajeleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin yol ve öteki özellikleriyle yanında konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuştur.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve zelzele afetlerinde de en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın güçını kurtardığında daha eksiksiz anlaşılacaktır.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, biz sisin yerinize tüm yangın kapısı yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgi verecektir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha koca mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page